4 Temmuz 2010 Pazar

Tur on9'dan Türk Turistlere Mavi Tur Kontenjanı

Mevcut ekonomik kriz sebebiyle Avrupa’da cruise turlarında oluşan boşluklar Türk misafirlerinin beğenisine sunuluyor.

Türk turistler, Avrupa kontenjanlarının boş kalmasıyla, çok daha avantajlı ve ekonomik şartlarda kruvaziyer Mavi yolculuklarına katılabilmektedir.

Artan talep karşısında 7 yıldır Türk turizmine hizmet veren tur on9, kruvaziyer seyahatlerinde 30 yılı aşkın tecrübesiyle Haluk Seran liderliğinde cruise departmanını faaliyete geçirmiştir.

Cruise departmanımız kurulduğu günden bu yana sunduğu paket kruvaziyer turlarına yoğun talep almaktadır. Fiyatı 199 Euro’dan başlayan 4 günlük vizesiz yunan adaları programları en çok tercih edilen programların başında gelmektedir. İstanbul ve İzmir’den hareketli 499 Euro’ dan başlayan, Ege ve Adriyatik programları da yoğun talep almaktadır.

Uzun süreli gezi planı yapabilen ve daha çok yer görmek isteyen misafirlerimize de, 8 ila 11 günlük uçak + gemi program alternatifleri sunulmaktadır.

Uçak+gemi+transfer+rehberlik hizmetlerinin paket olarak sunulması ile de taleplerin arttığı görülmektedir. Geçmiş yıllarda bu hizmetlerin hepsi ekstra ücretlendirilmekteyken, bu paketler sayesinde daha ekonomik gemi seyahatleri yapılabilmektedir.

Artan talep ile cruise firmaları Türkiye çıkışlı 16 seferli vizesiz yunan adaları, vizesiz Dalmaçya sahilleri programlarını ilave etmişlerdir. Vizesiz olması sebebiyle yoğun talep gören bu turlar haziran ayı sonunda başlayıp, eylül ayı ortalarına kadar devam edecektir. Tur on9 misafirleri bu turlara 12 aya kadar taksit imkanı ile de katılabilmektedirler.

Tur on9 olarak Türkiye’de cruise seyahatlerinin yaygınlaşması amacıyla, vizesiz yunan adaları turları başta olmak üzere, 50’nin üzerinde cruise destinasyonunu en ekonomik şekilde misafirlerimize sunmaktayız.

Yunan adaları; İzmir çıkışlı vizesiz Ocean Majesty gemisi ile 3 gece 4 gün, 4 gece 5 gün veya 5 gece 6 gün tur seçenekleri ile Selanik(Rodos), Pire/Atina, Santorini, Mikonos, Midilli limanları görülebilmektedir.

Dalmaçya sahilleri; İzmir çıkışlı vizesiz Ocean Majesty gemisi ile İzmir, Pire/Atina, Corınth kanalı, Corfu, Dubrovnik, Split, Kotor limanları ziyaretle,7 gece 8 gün süren unutulmaz bir seyahat yaşatıyor.

Ege Adriyatik; İstanbul çıkışlı MSC Magnifica ve Costa Serena gemileri ile İstanbul, Dubrovnik, Venedik, Bari, Katakolon, İzmir, İstanbul limanları 7 gece 8 gün süresince gezilmektedir.

Son teknolojiye sahip 5 yıldız gemiler ve yüksek servis kalitesi sayesinde, misafir memnuniyet oranı % 100’leri bulan gemi seyahatleri son yıllarda yoğun talep görmektedir. Avrupa’daki ekonomik krizden sonra cruise tur fiyatlarının % 15’e varan oranlarda gerilemesiyle, mavi tur fiyatlarına alabildiğiniz cruise seferleri Türk gezginlerini cezp etmektedir. Bu cazibeye uygun ödeme koşulları da eklenince ön gördüğümüz satışların fazlasına ulaşmış durumdayız.

Yıllardır Türk limanlarında gördüğünüz ve ‘’ah o gemide ben de olsaydım’’ dediğiniz gemilere, şimdi mavi tur fiyatından daha ucuza üstelik dilerseniz seyahatinizi vade farksız 6 eşit taksitte ödeyebilirsizin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Turlar