16 Mayıs 2010 Pazar

Çeşme Otel Hotel ve Konaklama Mekanları

Şimdi sizlere bunca mavi yolculuğun ardından ya da en iyisi mavi yolculuğunuzu daha da muhteşem kılacak ve mavi yolculuk yaparken konaklamanıza yardımcı olacak yerlerden bahsedelim. Mavi tur dan önce veya sonra konaklamak isteyebileceğiniz işinize yarayacak alternatif oteller, moteller, pansiyonlar ve apartlardan biraz bahsedelim. Çeşme Konaklama mekanlarından kısaca bahsedersek;

Majesty Süzer Sun Dreams Otel: Liman mevkiindedir ve Çeşme merkeze yaklaşık 17 km uzaklıkta; Havalimanına ise 90 km. mesafede bulunmaktadır. Bu otelin aktiviteleri oldukça çoktur. Termal havuzları bulunmaktadır. Otelin plajı oldukça güzeldir ve plajdaki şezlong vs araç gereçler otel müşterilerine ücretsiz hizmete mahsustur. 180 odası bulunmaktadır ve bu odalarda evdeki konforu aratmayacak her şey mevcuttur.

Babaylon otel çeşme: İzmir’in Çeşme ilçesinde cesme-otel-mavi-turbulunan tesis şehir merkezine 7 km uzaklıktadır ve havalimanına 95 km, denize sıfırdır. 110 odası bulunmaktadır.

Altınyunus tatil köyü çeşme: Çeşme'nin Boyalık mevkiinde yer alan tesis şehir merkezine 3 km uzaklıkta ve havalimanına 90 km ve ayrıca denize de sıfırdır. Çok yönlü opsiyonlu pek çok odası vardır. Muhteşem bir oteldir. Mavi yolculuğunuzu daha da mavilendirecek eşsiz bir manzaraya sahip güzel bir oteldir.

Ilıca otel çeşme: Çeşme ilçesinin Boyalık mevkiinde bulunan otel, şehir merkezine 4 km uzaklıktadır ve havalimanına 90 km ve de denize sıfırdır. 114 standart odası bulunmakla birlikte çok güzel bir denizi vardır.

Kerasus otel çeşme: Çeşme’nin Ayasaran koyunda şehir merkezine 1,5 km, havaalanına 95 km, İzmir’e 90 km mesafededir. 650 yatak kapasiteli ve 215 odası bulunmaktadır. Bu da yine oldukça güzel bir oteldir.

Sheraton otel çeşme: Denize sıfır tesisin 170 m. uzunluğunda kumsal plajı vardır. Ilıca mevkii, Çeşme 6 km, izmir 70 km, İzmir
Havalimanına 90 kmdir. Yaklaşık 400 lüks odası bulunmaktadır. Muhteşem bir mimariye sahiptir. Birçok güzelliğin ve lüksün bir arada sunulduğu olağanüstü bir oteldir.
Grand ontur otel çeşme: Cumhuriyet Mah. 4330/3 Sok No:63/A Dalyan Çeşme. Bu da yine mavi tur yolculuğunuz sırasında öncesinde veya sonrasında pas geçmeyin diyeceğimiz otellerden biridir. Denizdeki mavi turun hazzını unutamadan buraya gelin ve karadaki mavi turun da zevkini çıkarın.

Pırıl otel çeşme: Çeşme merkezde bulunan tesisimiz havaalanına 80 km uzaklığında olup Çeşme Merkez'e 600m. Mesafededir. Denize uzaklığı 8 km’dir.
Dalyan Apart Otel: en yakın plaja 5 dk yürüyerek, Çeşme ve Ilıca'ya 10 dk, Alaçatı'ya 30 dakikada ulaşabileceğiniz konum olarak müthiş bir otel. Ayrıca tüm odalar balkonlu ve mutfaklıdır.

Hera Park Otel: Side Kumköy Mevkiindedir. Antalya havalimanına 65 km uzaklıktadır. Antalya merkeze 75 km mesafede bulunmaktadır. Denize uzaklığı 350 metredir. Sahile ücretsiz servis bulunur. Her şey dâhil sistemiyle çalışmaktadır.

Otel Bali Çeşme: İzmir merkezine ve havalimanına 80 km uzaklıkta, Alaçatı'ya ve Ilıca plajına 2 km mesafededir.
Delmar otel çeşme: İzmir'e 80 km uzaklıkta olup, plajları ve şifalı suları ile ünlü olan Çeşme-Ilıca'dadır.
Framissima Boyalık Beach: Framissima Boyalık Beach İzmir Deniz kıyısındadır. Adnan Menderes Havaalanı 90 km uzaklıktadır. Çeşme 1,5 km mesafede yer almaktadır.


Meltem Butik Otel: Otel Alaçatı’dan başlayıp, Alaçatı port evleri ve yat limanı, windsurf alanı ve okullarıyla plaja devam eden yaklaşık 4 km’lik liman yolunun Alaçatı port evleri, liman ve windsurf alanının buluştuğu bir noktada bulunmaktadır.

Radisson Blu Spa Çeşme: Ilıca Çeşme bölgesindeki tesis, İzmir Havaalanına 80 km uzaklıkta yer almaktadır ve Çeşme merkezine 5 km mesafededir.

Paşa otel: Yeşil ve Mavi uyumu mükemmeldir. Burayı eminim çok seveceksiniz. 17 Odası 45 yatağı ile hizmet veren PASHA MOTEL 'de tatilin tadına varacak ve mavi yolculuğunuzu daha da keyifli bir hale getireceksiniz.

Pasifik Otel: Pasifik Otel Restaurant; Çeşme şehir merkezinde olup denize sıfırdır. Halk plajına sadece 8 metre uzaklıktadır. Otelin toplam 16 lüks odası vardır. Deniz ve de
Sakız Adası manzaralıdır.

İzmir’e 77 Km`lik dar bir asfalt, 80 Km`lik otoyol olmak üzere iki yolla bağlanan Çeşme`nin ulaşım merkezi İzmir`dir.
Deniz yoluyla gelen turistler önce İzmir`e Çeşme ve
Ildırı`ya çalışan otobüslerle turizm mevsiminin en kalabalık günlerinde dahi ihtiyacı rahatlıkla karşılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Turlar