10 Mayıs 2010 Pazartesi

Mavi Yolculuk Turu Fethiye - Marmaris Mavi Tur

Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk turu dört günden oluşan kısa ama oldukça güzel bir turdur.

Birinci günde Fethiye’deki ofisimizde buluşup ardından teknemize geçiyoruz. İlk günümüzde sizlere servisimiz akşam yemeğiyle başlıyor ve geceyi Fethiye limanında geçiriyoruz.

İkinci güne geldiğimizde sabah bir güzel kahvaltımızı ettikten sonra yolculuğumuza başlarız. Olağan üstü güzellikteki adaların arasından süzülüp Göçek adasına doğru gidiyoruz. Burada demirimizi atıp yüzme molasını ve ardından da öğle yemeğini hallediyoruz. Sonra da Yassıca adalarına doğru harekete geçiyoruz. Burası son derece güzel bir manzaraya sahiptir ve gecelemeyi de burada yapacağımız için ay ışığı ve mehtabın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Üçüncü gün kahvaltı edildikten sonra Bedri Rahmi Koyuna varılır. Bedri Rahmi de ünlü bir Türk sanatçı olmakla beraber “Türkiye’de ilk mavi yolculuğ yapanlardan biridir.” Bu sebeple de bu koya bu ad verilmiştir. Yüzme molası verip bir güzel serinlemek için Domuz adasına gidilir. Son olarak da Ağa limanına varılır, burada akşam yemeği yenir ve gece burada geçirilir.

Son gün sabahleyin erkenden yola çıkılır. İstikamet Kadırga Koyudur. Öğlen yemeğini burada yenilir ve kadırga koyunun serin sularının tadı çıkarılır. Yine yüzme molaları için gün içinde Turunç koyuna ve Cennet adasına gidilecektir. Sonra da yani öğleden sonra Marmaris limanına gidilir ve burada artık tekneden yolcular ayrılır.

Salı Çarşamba ve Perşembe olmak üzere haftanın üç günü seferler vardır.

Fiyat listemize gelince: Fethiye Marmaris mavi yolculuk fiyatlarımız şöyledir: tek kişi 300 ile 400 Euro arasında değişmektedir. İki kişi ise 360 ile 480 Euro arsında dönemine göre değişiklik göstermektedir.

Peki, bu fiyatlara neler dâhil neler dâhil değil?
Dâhil olanlar

Yatta bulunan 2 şer kişilik duş ve tuvaletler, müstakil olan kabinlerde konaklamalar, kahvaltılar, öğle yemekleri, akşam yemekleri, meyveler, akşama doğru 5 çayı dediğimiz çayı; isteyene kahve ve biskivüt servisleri. Güvertedeki ekipmanların kullanımı. Mazot, su kullanma, mürettebatın hizmetleri, yat ve yolcu sigortası, liman giderleri.

Dâhil olmayanlar

Tüm içecekler, havaalanı transferi, yat limanına transferleri. Su sporları, ören yeri giriş ücretleri, tur bitiminden sonra yat limanından transferler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Turlar