22 Eylül 2010 Çarşamba

Van Gölünde Mavi Yolculuk Turları

Tatilleri için değişik alternatifler arayan turistler ve tatilcilerimiz sadece akdeniz ve ege kıyılarıyla kalmayaıp artık Van'da da mavi yolculuğa çıkabilecek.

Akdamar adasında yapılan ayin ile gündeme düşen Van, Ülkemizin en büyük gölü olan Van gölünde turizm'de patlama yapmayı hedefliyor. Van gölünün hemen yanıbaşında inşa edilen 5 yıldız konforlu otel ve tatil köyü bundan sonra konuklarını mavi yolculuk turlarına da çıkaracak.

Van gölü kıyısında hala yapımı devam eden ve 2011 yılının Mayıs ayında açılacak olan Rescate otel 5 yıldız konforunun yanında müşterilerine Van Gölünde mavi yolculuk imkanı da sunacak.

Van Rescate Otel'de toplam 110 oda ve 800 kişi kapasiteli kongre salonu da bulunacak.Ayrıca Rescate Otelin yapımını üstlenen Van'lı şirket Akay Yönetim Kurulu Başkanvekili Umut Akay 5 yıldızlı otel yanında 60 villadan oluşacak tatil köyünün de yapımına başlayacaklarını söylemiş.

Van ilinde, Van gölü ve çevresinde hayata geçirilecek olan 30 milyon dolarlık proje sonrasında göl kıyısında otel, tatil köyü, yat ve tekne turları ile mavi yolculuk rotası da olacak. Böylece Van'a gelip konaklayacak yer bulamayan turistlerin artık yeni adresi rescate otel ve tatil köyü olacak. Aynı zamanda Van gölünün muazzam koylarında Mavi yolculuk turlarına da çıkabilecekler.

1 yorum:

  1. van ilimizde yapılan bu büyük yatırım için AKAY GRUP' a sonsuz minnettarız...Teşekkürler...Yılmaz acar

    YanıtlaSil

Turlar