27 Ağustos 2010 Cuma

Kiralık Tekne Çeşitleri

Tatillerini Mavi bir yolculukta sevdikleriyle, arkadaş veya akraba grubuyla geçirmeyi hayal edenler için kiralık tekneler ideal bir seçim olacaktır. Birçok alternatif mavi tur şirketi mevcutken yine kiralık teknelerinde özelliklerine ve kapasitelerine göre epey bir alternatifi mevcuttur. Şimdi Maviyolculuk.gen.tr den almış olduğumuz kiralık tekneler ve özelliklerine değineceğiz. Tekne, kabin, gulet veya yat kiralama alternatifleri hakkında daha ayrıntılı bilgi için ilgili siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Kiralık Tekne Çeşitleri

Gulet Papa Joe: 5 yıldızlı bir konfor sunan Papa Joe Guleti, 33 metre uzunluğunda, klimalı ve 5 adet kabinden oluşmaktadır.

Gulet M/S Pelin 1: 28 metre uzunluğunda ve klimalı olan gulet, 4 twin ve 4 adet double kabini ile 16 adet yolcu kapasitesine sahiptir. Kullanım alanları ve geniş odaları ile oldukça konforlu olan gulet M/S Pelin 1 kalabalık gurplar için ideal olup klimalıdır.

Aynakiç M/S Hakkı doğan: 5 kabinli, klimalı ve 20 metre uzunluğunda olan hakkı doğan yelkenlisi, 4 double ve 1 master kabine sahip olup 11 yolcu kapasitelidir.

Aynakiç Gözdem 1: 5 double ve 2 twin olmak üzere 7 kabinden oluşan Gözdem 1 aynakiçi klimalı, 26 metre uzunluğundadır. Lüks yatlar statüsünde olan Gözdem 1 oldukçada ekonomiktir.

Kiralanan teknelerde mürettebat kaptan, bir gemici ve aşçıdan oluşmaktadır. Tekne kiralama fiyatları na sigorta, liman vergileri ve harçları dahildir.

Mavi yolculuklar dileriz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Turlar