6 Temmuz 2010 Salı

Akdeniz ve Ege Koylarında Quatro Yacht

Quatro Yacht'ın sundu mavi turlar, Akdeniz ve Ege koylarının tadını çıkarmanızı, Yunan Adaları’nın köşelerinde kaşifi olmanızı sağlarken bir nevi mavi düşlerinizi de gerçeğe dönüştürecek.

Quatro Yacht - GÖCEK mavi yolculuk konsepti, Akdeniz ve Ege koylarında özgürlüğün tadını çıkarmanızı, Yunan Adaları"nın henüz keşfedilmemiş köşelerinin ise kaşifi olmanızı sağlayacak.
Tatil anlayışının macera ve özgürlük olarak farklılaştığı son dönemlerde, bizim de size bir önerimiz var: Quattro Yacht! Mavi yolculuk konseptine yeni bir soluk getiren Quattro Yacht ile özgür tatilin tadına varacaksınız. Göcek, Marmaris, Fethiye"nin en güzel koylarında yaz mevsimini müjdeleyen renk renk çiçeklerle doğayı keşfedecek, Yunan Adaları"nı keşfederken ıssızlığında kendinizi bulacaksınız.

Huzurlu bir tatil geçirmek isteyen aileler kendi belirleyecekleri rotalarda denizin ve güneşin oluşturduğu uyum ile sürükleyici bir yolculuğa çıkacak. Kusursuz hizmeti ile mürettebatın yarattığı güvenli ortamda, motorlu/motorsuz su sporları ile doyasıya eğlenebilecek arkadaş grupları için de Quattro Yacht ideal bir seçim olacak.
İhtişamı ve aynı zamanda sadeliği ile Göcek Marina"yı ziyaret eden misafirlerin dikkatini çeken Quattro Yacht ile, Kasım ayına kadar tatilin keyfini çıkarabilirsiniz.

sanalgezinti.com/yeni/quattro/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Turlar