24 Mart 2011 Perşembe

Yat Kiralama Mevsimi Başlıyor - Mavi Yolculuklar Dileriz

Bahar aylarına girdiğimiz şu günlerde havalarında yavaş yavaş ısınmaya başlamasıyla genellikle yaz aylarının tercihi olan yat kiralama, tekne kiralama, gulet kiralama gibi mavi yolculuk aktiviteleri de hız kazanmaya başlayacak. Mavi tur şirketleri mesailerini yoğunlaştırıkları bu aylarda sizlere özel, aktivitenize özel turlar veya kendi mavi yolculuk rotaları ile hizmet vercekler.

Masmavi sularda sevdiklerinizle başbaşa mavi bir tura kim hayır diyebilir ki? Elbetteki herkezi cezbeden mavi yolculuk turları biraz bütçe gerektiriyor ama korkmayın öyle sandığınız gibi de uçuk rakamlar dönmüyor. Kiralayacağınız yat, tekne veya gulete göre mavi tur fiyatları değişiklik gösteriyor, bir de kendi rotanızı çizip özel bir tura mı çıkacaksınız yoksa standart rotalarda mı gezeceksiniz bu da önemlii bir etken fiyat konusunda.

İlerleyen günlerde http://maviyolculuklar.blogspot.com/ blogumuzda mavi tur firmalarını, rotaları ve tekne, gulet, yat kiralama fiyatlar ını inceleme imkanı bulabileceksiniz. Şimdiden mavi yolculuklar dileriz.

3 yorum:

  1. Boğazda Tekne Turu keyfi ile boğazın eşsiz manzarasında keyifli dakikalar.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar http://www.maviyolculuk.web.tr/guletler üzerinden tekne kiraşlayabilirsiniz

    YanıtlaSil

Turlar