5 Ocak 2011 Çarşamba

Barbaros Yatçılık ile Lüks Mavi Yolculuklar

Bir Mavi tur firmasi olan Barbaros Yatçılık (Barbaros Yachting) mavi tur ve yat turizmi sektöründe lider ve öncü firmalaradan bir tanesidir. Bodrum, Fethiye, Antalya ve Marmaris gibi merkezlerde yat kiralama, gulet kiralama ve kabin kiralama gibi hizmetler sunan Barbaros Yatçılık ailesi 2010 senesinde 9761 kişiyi mavi yolculuğa çıkarmıştır.

Bireysel müşterilere tur olanakları sağlamasının yanı sıra avrupa ve dünyanın birçok yerinde faaliyet gösteren büyük tur şirketlerinin mavi yolculuk operasyonlarını da başarı ile organize edip gerçekleştiren Barbaros Yachting Turizm bakanlığının denetimi altında ve lisanslı olarak tur gerçekleştiren güvenilir bir firmadır.

Barbaros Yachting'de mavi yolculuklarınız için size özel yat kiralama, kiralık gulet, isterseniz kiralık kabin bulabilirken, Bareboat da kiralayabilirsiniz. Akdeniz ve Egenin o muhteşem sahillerinde ister tek başınıza, ister çift olarak isterseniz de grup olarak, kristal mavisi sularda masmavi turlara çıkabilirsiniz.

Tatil alternatifleriniz için en özel anları geçirebileceğiniz bir yolculuk olan mavi yolculuklarda Barbaros Yatçılığı tercih edecekseniz aşağıdaki iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

Barbaros Yatçılık (Barbaros Yachting) İletişim Bilgileri
Adres: Neyzen Tevfik Caddesi Saray Sokak No:4 Bodrum - Türkiye
Telefon: +90 252 3163919
GSM: +90 542 399 91 90
E-Posta: info@barbarosyachting.com
Web site: barbarosyachting.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Turlar