28 Nisan 2010 Çarşamba

Akdeniz Mavi Turlarından Olimpos-Fethiye Turu

Şimdi sizlere Akdeniz mavi yolculuk turları hakkında biraz bilgi verelim:

Olimpos- Fethiye mavi yolculuk turu:

Akdeniz Mavi Turu dört günden oluşmaktadır.
Birinci günde sabah saat on buçukta olimpos ağaç evlerinden Demre, andriake limanına transfer yapılıyor. Ardından saat bir sularında mavi tur teknemize biniş gerçekleşiyor. Kısacık bir yüzme molası için güzel mi güzel olan korsanlar mağarasının oraya varılıyor. Geceleyin konaklamak ve de akşam yemeğini yemek için Gökkaya’ya gidiliyor. Ayrıca isterseniz burada eğlence dolu bir gece geçirmek için de Smugglers Inn diskoya gidip gönlünüzce eğlenebilirsiniz.

İkinci güne gelince kahvaltıdan hemen sonra Simena’ya hareket edilir. Burada mola verilir. İsterseniz burada geleneksel Türk balıkçı köylerini Bizans/otoman kaleyi ziyaret edebilir tarihle bir kucaklaşma yaşayabilirsiniz. Simena’dan sonra batık şehre yol alınır. Fakat burada durulmaz sadece hoş panoramanın keyfini doyasıya çıkarmak için yavaşça gidilir. Son olarak akşam yemeğini yemek ve de konaklamak için Kekova’da demir atılır.

Üçüncü günde sabahın erken saatlerinde yola çıkılır. Kelebekler vadine gidilir. Sabah erken gidilmesinin sebebi denizin buna müsait olmasıdır. Kelebekler vadisinde kahvaltı yapılır. Kahvaltıdan sonra isteyen kelebekler vadisine yürüyebilir. Öğle yemeği de ölü denizde yenir. Ayrıca isteğe bağlı burada yamaç paraşütü de yaptırılır. Gece de Gemiler adasına varılır.

Son gün ise kahvaltıdan sonra öğle yemeğini muhteşem bir zevkle yemek için samanlık koyuna gidilir. Saat bir ile iki arasında Fethiye limanına varılmış olunur ve tur burada sonlanır.

Bu tur her Salı, Cuma ve de Pazar günleri yapılmaktadır. İyi eğlenceler dileriz.

Fiyata gelince tek kişi ortalama 500 ile 600 arasında değişme göstermektedir sezonuna göre ancak bu tura en az iki kişi katılmanızı tavsiye ederiz çünkü fiyatlarda müthiş indirim oluyor. İki kişilik fiyatlar da 600 ile 700tl arasında bulunmaktadır.

Ayrıca tur kapsamında bu fiyatlara dahi olup olmayan hizmetler de var bunları da şöyle sıralayabiliriz.
Fiyatın içindekiler: ikişer kişilik, duş ve tuvaletleri müstakil olan kabinlerde konaklamalar; kahvaltılar, öğle yemekleri, akşam yemekleri, meyve servisi, beş çayı, kahve ve biskivüt servisleri. Güvertede bulunan çeşitli ekipmanların kullanımları, mazot, kullanılan su, mürettebatın hizmetleri, yat ve yolcu sigortası ve liman giderleri.

Ücrete tabii olmayanlara gelince; tüm içecekler, havaalanı transferi, yat limanına transferler, su sporları, ören yeri giriş ücretleri ve tur bittikten sonra yat limanından transferler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Turlar